P

22 november 2017
Team NL is vroeg in de ochtend op de luchthaven van Napels in Italië aangekomen.

arival1Door Vicky Zimmerman geselecteerde Team is naar Napels toe afgereisd, om deel te nemen aan de finale van Miss Europe Continental.
Het "werkende team" bestond uit Vicky de organisator, Mira de adviseur, Miss Roxanne Vleminck, Miss Judith De Wilde de Ligny, senior fotograaf Hans Lachman en de tweede fotograaf Shanna Simic.
En de "supporting team": lieve Joys Lachman en de ouders Petra & Eric Vlemink.

arival2

Zodra de groep op de vliegveld van Napels geland is, kregen de meisjes veel aandacht van Italiaanse mannen die graag met ze op de foto wilde.

arival2
Miss Europe Continental organisatie heeft ons opgehaald en naar het Golden Tulip-hotel gebracht.
Na het inchecken in het hotel, misses gingen zich registreren, ze ontvingen kleding van de organisatie, hoge hakken, accessoires en andere benodigheden. Vervolgens stond make-up op de rooster, diner en na de dinner hadden ze een "greet & meet" met de sponsors.

Na het inchecken, de team kon de rest of de dag rustig aan doen, relaxen in hun kamers, drinken in de hotelbar en zich rustig voorbereiden voor het diner.arival8

De kamers van Golden Tulip **** hotel waren ruim en comfortabel, het was heerlijk om daar te verblijven.


Foto Reportage

logo


23 november 2017
De dag begon heel vroeg vandaag, met het ontbijt om 06.30 uur.
Gelijk na het ontbijt, gingen de meisjes naar de make-up kamer waar een team make-upartiesten op hen aan het wachtten waren. De hele dag moesten we zich haasten om op de schema te blijven.
Rond 9.00 uur stonden we al klaar en met grote bussen reisden we met z'n allen naar de eerste fotoshootlocatie.
[terug] of [naar de Miss EU gallery]

Piazza Del Plebiscito
Om 9:45 uur fotoshoot op de Piazza Del Plebiscito en Galleria Umberto.
arival5[zie meer Miss Europe foto's]
Alle misses droegen hetzelfde soort kleding die ze van de organisatie gekregen hadden. Fotograferen op deze locatie duurde ongeveer 45 minuten, voornamelijk groepsfotoshoot, daarna moesten we gauw weer naar de volgende locatie. De fotografen van de Europese Teams die met de meisjes meekwamen, konden van geluk spreken als ze een goed solo-shot van een of andere miss konden maken, vanwege gebrek aan tijd en druk die op de officiële huisfotograaf van Miss Europe Continental organisatie, Luigi Saggese uit Rome opgelegd was.

Castel Dell'Ovo
De volgende fotoshoot locatie was op loopafstand van het Piazza. We liepen naar het kasteel en beklommen de trap naar het dak met een prachtig uitzicht op de stad en de zee.
arival7[zie meer Miss Europe foto's]
Op het dak van het kasteel was eigenlijk een snelle groepsopname. De solo-shoot of in paren gebeurde tijdens de wandeling naar, en van af het kasteel.
arival9
Vanaf het kasteel vertrokken we net zo snel als dat we kwamen, vanwege de haarstyling van de meisjes, die gepland stond om 13.45 uur en make-up om 15.00 uur.
Daarna was de repetitie van de show, die begon om 15.45 uur, om 21.30 uur begon het diner en om 22.30 uur meisjes moesten kleding passen voor de show.

P

24 november 2017
De volgende dag was helemaal gepland voor de repetitie voor de meisjes. Agenten en de fotografen mochten niet naar binnen, dus de foto's of de repetitie konden niet gemaakt worden. In plaats daarvan, heeft Miss Europe Continental Organization vervoer en een gids geregeld om met alle agenten en teamleden die met de meiden meekwamen een leuke excursie te maken.

Een van de mooie plaatsen die we bezocht hadden was Reggia di Caserta. travel1
Caserta ligt 36 km ten noorden van Napels en het kasteel is de grootste koninklijke residentie ter wereld, met een oppervlakte van ongeveer 235.000 m2. Een prachtige architectuur van de Reggia di Caserta is gebouwd in de 18de eeuw en staat sinds 1997 op de werelderfgoedlijst van UNESCO.
[zie foto's van Reggia di Caserta]

25 november 2017
Vroeg in de ochtend, gelijk na het ontbijt, gingen de meisjes naar het Teatro Mediterraneo voor de repetitie van de show, haarstyling en make-up. De show begint om 21.00 uur en de meisjes moesten tegen die tijd helemaal klaar zijn. En wij gingen weer naar een mooie excursie; dit keer bezochten we een kleine visser's stadje, Porto di Pozzuoli. travel2
Pozzuoli, de oude stad aan de zee in het westen van Napels was een zeer belangrijke Romeinse haven met een rijke geschiedenis. Ik kon niet zo veel informatie op de internet vinden over het dagelijks leven van de vissers in de haven van Pozzuoli, dus ik ging daar naar toe om zelf een paar foto's van te maken. Ik was erg ontroerd door het harde leven van de vissers.
[zie foto's van Port di Pozzuoli]

De Show

Finale van Miss Europe Continental.
De show begon met 37 meiden uit het heel Europa. Alle meisjes moesten zichzelf aan de publiek voorstellen, en kijkend naar hun perfoormance en de uiterlijk, jury koos 20 misses om door te gaan met de wedstrijd. De andere 17 meisjes werden "geëlimineerd".
[zie foto's van de show]

In de tweede ronde werden alleen tien misses gekozen. Vervolgens werd het
de top 5 en tenslotte de top 2.
Van links naar rechts:
Belinda Cerini (België)
Mariana Jeknic (Servië)
Natalia Verchenko (Oekraïne)
Judith De Wilde de Ligny (Holland)
Laura Svork (Slovenië)finale

Miss Europe Continental 2017 werd:
Natalia Verchenko (Oekraïne) c1
De runner-up werd:
Laura Svork (Slovenië) c2

Om de volledige show te bekijken:
Miss Europe Continental Volledige Show
Veel plezier en tot gauw!


Getuigenis

personx

Vicky Zimmerman
Oprichter van Vicky-Foundation

In 2016 heb ik Shanna via een vriendin ontmoet, zij was gelijk enthousiast om deel te nemen aan onze eerste editie best Avantgarde Fotograaf. Ze was gekoppeld aan een mister Avantgarde. Het traject naar de finale was leerzaam en uitdagend. Ondanks tegenvallen en teleurstelling is zij mee doorgegaan. Zij heeft de best uit de kast gehaald. En dat werd beloond met 2de prijs in de finale.

Shanna is een leuk, professioneel en enthousiast persoon. Ik wens haar het allerbeste met haar carriere als fotograaf.

Hans Lachman
Photographer
Free-lancer

Vind u mijn werk leuk ?

info@shannasimic.nl
U kunt uw feedback en opmerkingen naar het bovenstaande e-mailadres opsturen.