Kort over mij

Naarmate mijn fotografie vaardigheden zich in de loop der jaren aan het ontwikkelen waren, groeide mijn liefde voor fotografie tot op de punt dat onmogelijk was om het uit mijn leven weg te denken.
Het begon eerst als reisfotografie, groeide daarna uit tot natuurfotografie en in de afgelopen twee jaar heb ik met de portret en modefotografie ook kennis kunnen maken.

Mijn Biografie in het kort
en Fotografie Opleiding

Getuigenis

Rachid Assoui
Couturier

Met Shanna heb ik een fotoserie van mijzelf gemaakt.
Ze kwam met super professionele apparatuur en bouwde mijn huis om tot een ware studio; hier werd er een hele mooie shoot gedaan in vele outfits. Na de zeer prettige dag heeft ze ook een prachtige nabewerking van de foto's gedaan; nu heb ik een mooie serie portretten, die ik kan gebruiken voor op mijn website en mijn PR!

Ik ben hier zeer dankbaar voor en hoop weer op een kans voor een samenwerking in de toekomst!
Rachid Assoui, 2017

Vicky Zimmerman
Oprichter van Vicky-Foundation

In 2016 heb ik Shanna via een vriendin ontmoet, zij was gelijk enthousiast om deel te nemen aan onze eerste editie best Avantgarde Fotograaf. Ze was gekoppeld aan een mister Avantgarde. Het traject naar de finale was leerzaam en uitdagend. Ondanks tegenvallen en teleurstelling is zij mee doorgegaan. Zij heeft de best uit de kast gehaald. En dat werd beloond met 2de prijs in de finale.

Shanna is een leuk, professioneel en enthousiast persoon. Ik wens haar het allerbeste met haar carriere als fotograaf.

Vind u mijn werk leuk ?

info@shannasimic.nl
U kunt uw feedback en opmerkingen naar het bovenstaande e-mailadres opsturen.